ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka İYİLİK için şarkı söyleyecek...

Karşıyaka İYİLİK için şarkı söyleyecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka İYİLİK için şarkı söyleyecek...

Karşıyaka Sanat Derneği, gelirini Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi'ne bırakacağı "Karşıyaka İYİLİK için şarkı söylüyor" temalı dev konserin protokolünü bugün imzaladı.

Karşıyaka Bostanlı Suat Taşer Kültür Merkezi'nde (Karşıyaka Açıkhava Tiyatrosu) haziran ayında yapılacak ve tüm geliri ihtiyaç sahibi ailelere verilecek olan “Karşıyaka İyilik için Şarkı Söylüyor” temalı dev konserin protokolü, Karşıyaka Kızılay Şubesi Kamil Karadeniz ile Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy tarafından imza altına alındı.Türk Kızılayı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada "Karşıyaka Sanat Derneği ile Karşıyakalıların hayran kalacağı bir projeye imza attık. Bu iyilik hareketine destek veren Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne ve müdür Nail Çetin'e sonsuz teşekkürler..." dedi.
Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy, "Karşıyaka'da ilk kez harika bir proje yapılacak. Ayrıntıları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İYİLİK için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi. 
www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Paris Uçak Bileti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Avrupa'ya veda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?