ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'dan Avrupa'ya veda

Pınar Karşıyaka'dan Avrupa'ya veda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'dan Avrupa'ya veda

FIBA Europe Cup çeyrek final rövanş maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Dinamo Sassari ile 83-83 berabere kalarak Avrupa'ya veda etti.

Serradimigni Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk çeyreğini 23-12 önde geçen Pınar Karşıyaka, soyunma odasına da 52-28 üstün gitti. Geçen hafta İzmir'de oynadığı müsabakayı 19 sayı farkla 87-68 kaybeden Pınar Karşıyaka, büyük heyecana sahne olan maçın üçüncü çeyreğini 69-50 önde tamamladı. Son çeyrekte toparlanan ve yeşil-kırmızılı ekibi 14 sayıda tutan İtalyan temsilcisi, farkı kapattı ve mücadele 83-83 berabere sona erdi.

Dinamo Sassari‘de Tyrus McGee 11 sayı-2 asist yaparken, Jack Cooley 11 sayı-9 ribaunt, Achille Polonara 14 sayı-8 ribaunt ve Marco Spissu 14 sayı-2 ribaunt yaptı. Pınar Karşıyaka‘da Berk Uğurlu 12 sayı-3 asistle oynarken, Birkan Batuk 19 sayı-2 ribaunt, Sek Henry 24 sayı-5 asist, Erving Walker 18 sayı-4 ribaunt, İlkan Karaman 3 sayı-3 ribaunt ve Assem Marei 7 sayı-15 ribaunt yaptı.

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka İYİLİK için şarkı söyleyecek...
Sonraki Haber Yeni açılan poliklinik sorumluları Kaymakamı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?