ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Halk Eğitim'den cerrahi operasyon önlüğü…

Karşıyaka Halk Eğitim'den cerrahi operasyon önlüğü…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim'den cerrahi operasyon önlüğü…

Korona Virüs önlemleri kapsamında çalışmalarına sağlık kuruluşlarımıza desteğe devam eden Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü bu kez de önlük dikmeye başladı.

Çiğli Eğitim Hastanesi’ne rekor sayıda maske üreterek büyük bir başarıya imza atan ve bu konuda da diğer kuruluşlara öncü olan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü bu kez de yine Çiğli Eğitim Hastanesi sağlık personelinin kullanması amacıyla Cerrahi Operasyon önlüğü dikmeye başladı. 
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz’ın bizzat başında olduğu gönüllü öğretmenlerden oluşan dikim ekibi kısmı sokağa çıkma yasağının olduğu üç günde de temposunu düşürmeme kararı aldı. Başta Müdür Suat Korkmaz, müdür yardımcıları, kurum çalışanları, gönüllü öğretmenler, usta öğretici ve diğer kurum çalışanlarına alınan izin ile Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğüne gelerek, cerrahi operasyon önlüğü dikimine devam etmeye başladı.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, üç günlük kısmı sokağa çıkma yasağında da cerrahi operasyon önlüğü dikimine gönüllü öğretmenleriyle devam edeceklerini ifade ederek, “gün bizler için 7/24 çalışan ailelerini bile unutan, onlara hasret kalan sağlık ordumuza destek günüdür. Biz de elimizden gelenden fazlasını yapmanın gayreti içindeyiz.  Maske dikimlerimiz de istek gelen kurum ve kuruluşları için devam etmekte. Normal ve cerrahi, yıkanabilir maskelerin yanı sıra, ihtiyaç olan cerrahi operasyon önlüğü yapıyoruz. İhtiyaç olduğundan fazlasını üreterek Çiğli Eğitim Hastanesi’ne vereceğiz” dedi. 
 
 

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki süpermarkette hırsızlık...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da Taylor da ülkesine döndü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?