ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü'ne dezenfektan bağışladı...

Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü'ne dezenfektan bağışladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü'ne dezenfektan bağışladı...

Tüm dünyada yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için ülkemizde alınan tedbirlere destek olan ve maske üretimi yapan Karşıyaka Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü'ne Alpan Holding koruyucu dezenfektan bağışladı.

Alpan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kılıçaslan, Çiğli Bölge Hastanesinin ihtiyacı olan maske üretimine gönüllü öğretmen ve usta öğreticileri ile yapan Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğünü bugün ziyaret ederek beraberinde getirdiği 200 adet alkol bazlı el temizleme solusyonu (dezenfektan) hediye etti. 

Alpan Holding’ın Karşıyakalı patronu Volkan Kılıçaslan “Ülkemizdeki bu kötü durumda herkesin bir şeyler yapması gerekiyor diye düşünüyorum. İmkanlarımız ölçüsünden üretimine yeni başladığımız alkol bazlı el temizleme solusyonu Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğünün maske yapan gönüllü öğretmen ve usta öğreticilerinin kullanması için kurum müdürü Suat Korkmaz’a teslim ettim. Tüm eğitmenlerimize de ayrıca ellerinde kullanmaları üzerine verdim. 200 adeti 500’e tamamlayacağız” dedi.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, yeterli sayıda gönüllü öğretmen ve usta öğreticilerle hijyen koşullarına da uyarak çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü olarak Çiğli Bölge Hastanesinin ihtiyacı olan maske üretimine gönüllü öğretmen ve usta öğreticileri ile devam ediyoruz. Bize bu jesti yapan Volkan Kılıçaslan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Üniversitesi, COVID-19’a karşı DNA aşısı geliştirilmesine öncülük ediyor
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden sokağa çıkma uyarısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?