ANA SAYFA > SAĞLIK > Kardiya yenilendi, Mavişehir'de yeni şube açtı

Kardiya yenilendi, Mavişehir'de yeni şube açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kardiya yenilendi, Mavişehir'de yeni şube açtı

Karşıyaka Bostanlı’da hastalarına hizmet veren Kardiya Tıp Merkezi yenilendi. Mavişehirde de yeni şube açtı.

Dr. Taha Okan ile Dr. Sonay Türker tarafından Kardiya Tıp Merkezi ismiyle 2005 yılında hizmete giden ve İzmir'in, Türkiye'nin ilk Kardiyoloji unvanına sahip sağlık merkezi olan Bostanlı'daki Kardiyoloji Dal Merkezi kısa sürede hizmeti ve doktorlarının güler yüzlü ilgisiyle büyük takdir toplamıştı.
Kardiya Bostanlı Tıp Merkezi baştan aşağı yenilenirken, doktor kadrosuna da Dr. Özcan Vuran ile Dr. Onur Dalgıç’ı ekledi. 
Dr. Sonay Türker, “Kardiya olarak; Kalbiniz Sevgi ve Sağlıkla Kalsın felsefesi ile hastalarımıza yaklaşıyoruz. Tıbbi etik değerlere sadakati, Sağlıklı yaşamanın ve sağlık hizmetlerinden herkesin eşit faydalanmasının en temel hakkı olduğunu, Disiplinli çalışma, samimi ve üstün hizmet anlayaşını, önemsiyor ve uygulamalarımıza yansıtıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana 500.000'den fazla hastamıza hizmet verdik ve hala veriyoruz. Sadece sağlık hizmeti sunmuyor, sosyal sorumluluk hissettiğimiz alanlarda da destek veriyoruz. Hastalarımızın sağlık hizmeti taleplerini karşılamanın yanında, motivasyon, yönlendirme ve tavsiyelerle hayatlarına kaliteli değerler katıyoruz” dedi.
Dr. Taha Okan da “Bostanlı'da Kardiya Kardiyoloji Dal Merkezi olarak başladığımız bu bu yolculuğumuza Bostanlı Kardiya Tıp Merkezi ve Mavişehir Kardiya Tıp Merkezi olmak üzere iki ayrı noktada hizmet vererek devam ediyoruz. ayrıca Mavişehir de yeni şube açtık. Kadromuza en son olarak da Prof. Dr. Önder Kırımlı ‘yı ekledik” diye bilgi verdi.
Kardiya’nın adresleri şöyle:
Bostanlı: Bestekar Sadi Hoşses Sk. No:31/A Bostanlı/Karşıyaka/İzmir Telefon: +90 (232) 336 35 35
Mavişehir:  Yalı Mh. Caher Dudayev Bulvarı 6507 Sk. No:5 Mavişehir/Karşıyaka/İzmir

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir-Midilli seferleri başladı
Sonraki Haber 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?