ANA SAYFA > EĞİTİM > 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı sona erdi

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2021-2022 eğitim ve öğretim yılı sona erdi

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı sona ererken, 738 bin 273 öğrenci karne aldı. Vali Yavuz Selim Köşger, Karşıyaka Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu'nda öğrencilere karnelerini dağıttı.

Kentte eğitim- öğretim yılının sona ermesiyle 738 bin 273 öğrenci, karne sevinci yaşadı. Karşıyaka Nebahat Alparslan Karadavut İlkokulu'ndaki karne dağıtım törenine Vali Yavuz Selim Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, protokol üyeleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Tören, Köşger ve beraberindekilerin öğrencilere karnelerini dağıtmasıyla sona erdi.

Vali Köşger, burada yaptığı konuşmada, "Pandemi döneminin arkasından yüz yüze eğitimin sürdürüldüğü süreci bu yıl itibarıyla kapatmış bulunmaktayız. Kentte 800 bin civarındaki öğrencimiz bugün tatile gidiyor. Son derece başarılı bir dönem tamamlandı. Emeği geçen Milli Eğitim teşkilatımıza ve her bir öğretmenimize teşekkür ediyorum. Herkese iyi tatiller diliyorum. Tatilde dinlenerek, enerji toplayarak ve kendilerini yenileyerek gelmelerini arzu ediyoruz. Biz de bu dönemde başta depremde hasar gören okullar olmak üzere okullarımızı güçlendireceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kardiya yenilendi, Mavişehir'de yeni şube açtı
Sonraki Haber Karşıyaka'da yoldan çıkan araç tramvaya çarptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?