ANA SAYFA > SAĞLIK > KARDER’den örnek davranış

KARDER’den örnek davranış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARDER’den örnek davranış

Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği (KARDER) Kan bağışı kampanyası düzenleyerek örnek bir projeye imza attı.

Türkiye Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi ve Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği arasında yapılan protokol kapsamında KARDER de düzenlenen “Hastalarımıza Can, Yakınlarına Umut Olalım” kan bağış kampanyasında dernek yönetici ve üyeleri ile Karadenizliler kan bağışında bulundu.

Kan bağışı etkinliğine Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Coşkun, AK Parti İzmir İl Başkan yardımcısı İsmail Çiftçioğlu, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, KARDER Başkanı Yaşar Canferoğlu, KAMİAD Başkanı Ahmet Akyüz, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu,  İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek,  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngör, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, KARDER, kamu kurum ve STK yöneticileri ile Karşıyaka’da bulunan Karadenizliler katıldı.

KARDER’de kan bağışı kampanyasına katılan ve destek verenlere hamsi tava ikramında bulunuldu. 

Canferoğlu: “Azalan kan stokuna karşı duyarsız kalamazdık”
KARDER Başkanı Yaşar Canferoğlu, Kızılay’ın azalan kan stokuna karşı duyarsız kalmak istemediklerini bunun için bir çalışma yapma gerektiğini belirterek şunları söyledi. “Pandemi ve sıcakların etkisi ile kan bağışının azalması sonucu Kızılay’ın kan stokunda azalmaya karşı duyarlılığımızı göstermemiz gerekirdi. Kızılay Karşıyaka Şubesi ile “Hastalarımıza Can, Yakınlarına Umut Olalım” mottosu ile programı düzenledik. Katılımcıların tümüne teşekkür ederiz.”

Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz, Kanın acil değil sürekli İhtiyaç olduğunu belirterek vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti. Bağışlanan 1 ünite kanın üç kişinin hayatını kurtarabileceğini belirten Başkan Karadeniz, bu duyarlı davranışlarından dolayı KARDER’e teşekkür ederiz dedi.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ve beraberindekiler kan veren vatandaşlar ile Kızılay görevlilerinin bulundukları yere uğradı, onlara teşekkür etti.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziantep’in kurtuluşu İzmir’de coşkuyla kutlandı
Sonraki Haber Başkan İduğ’dan yeni yıl müjdeleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?