ANA SAYFA > SAĞLIK > Bu kermes çocuklar için

Bu kermes çocuklar için

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu kermes çocuklar için

Kitvak Geleneksel Yılbaşı Kermesi Tarihi Havagazı Fabrikası’nın büyülü atmosferinde gerçekleştirildi.

İzmirlileri, hayırsever ve bağışçıları bir araya getiren kermesten elde edilen bağış her zaman olduğu gibi yine onkoloji hastalarının ihtiyaçları için kullanılacak. Büyük katılım ile gerçekleşen kermeste, hayırsever firmalar tarafından bağışlanan gıdadan, yılbaşı hediyeliklerine, tekstilden hizmete kadar, yüzlerce ürün ve hizmet Kitvak dostu hayırsever ve bağışçılar tarafından birkaç saat içinde beğeniyle satın alındı. 

Kitvak Kermesi Mehmet Necati Şentürk’ün enerjili ve neşeli sunumuyla, DJ Semih Çelik’in özel şarkıları ve “Bando Red” yılbaşı bandosu ile renklendi. Ziyaretçiler hem sevdiklerine yeni yıl hediyesi alarak umuda destek oldu, hem de üyeler tarafından hazırlanan el yapımı yiyecekler ve Gofrette firmasının leziz çay ve kahve ikramı eşliğinde keyifli vakit geçirdiler.

Hem ürün hem hizmet hem de emeklerini ortaya koyan Kitvak İcra Komitesi Üyelerine, kermesin gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı A.İklil Ulueren “İcra Komitemiz bu yıl da birbirinden özel ürünlerle dolu keyifli bir kermes için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Tam da dünya gönüllüler gününe yaraşır bir birliktelik gerçekleştirdik. Canla başla çalışan üyelerimize, bağışçılarımıza, kermesimize gelerek destek veren tüm hayırseverler dostlarımıza ve tüm gün bizlere enerji katan Özel Ege Lisesi Genç Kitvak Topluluğu’na teşekkürlerimizi sunarız. Şimdiden tüm Kitvak Dostları’nın yeni yılını canı yürekten kutluyorum. Yeni yıl umuda, sağlığa, tüm Dünya’da barışa ve güzelliklere vesile olsun” dedi.

Ulueren, organizasyona önemli katkılarından dolayı Photorium Fotoğrafçılık, Ata Media, Yağmur Organizasyon, Gofrette firması, Güventaş Nakliyat ve gün boyu profesyonel sunumuyla Mehmet Necati Şentürk’e, kermese ürün ve hizmet bağışında bulunan tüm firmalara ve Kitvak Dostlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi’ne Avrupa’dan kültürel davet
Sonraki Haber Karabağlar'da asansör protokolü imzalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?