ANA SAYFA > MEDYA > Vine Fenomenleri Egeli öğrencilerle buluştu

Vine Fenomenleri Egeli öğrencilerle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vine Fenomenleri Egeli öğrencilerle buluştu

Vine Fenomenleri Aykut Elmas, Halil İbrahim Göker ve Uğurcan Akgül Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu EKAMİT tarafından organize edilen panelde Ege Üniversitesi öğrencileri ile buluştu.

İnternete yükledikleri vinelar ile  fenomen hale gelen Aykut Elmas, Halil İbrahim Göker ve Uğurcan Akgül Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu tarafından organize edilen Ege Mizah Festivali kapsamında Prof. Dr. Yusuf Vardar  MÖTBE Kültür Merkezi’nde Egeli öğrenciler ile bir araya geldi. Hazırladıkları vinelar hakkında öğrencilerle konuşan vine fenomenleri, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Vine sayesinde bir araya geldiklerini anlatan Vine  fenomeni Aykut Elmas, daha sonra TRT’ye komedi ile ilgili birçok program hazırladıklarını ve bir film projesi hakkında çalıştıklarını söyledi. Hazırladıkları vinelarda çok fazla zorlanmadıklarını belirten Elmas, “6.5 saniyede birşey üretmek zor ama düşünüp elimizden geleni yapıyoruz. Vine çekerken bilinçaltı sana o olayı, sanki sen kendin çekmişsin gibi hissettiriyor” diye konuştu.

Öğrencilerin yoğun soruları karşısında espirili cevaplar veren fenomenler soru cevap şeklinde gerçekleşen söyleşinin ardından seçtikleri bazı vineları öğrenciler ile birlikte izleyerek vinelerı nasıl hazırladıklarını anlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi, 35. KIBATEK Uluslararası Edebiyat Şölenine ev sahipliği yaptı
Sonraki Haber Karşıyaka'da Ofoedu'nun sözleşmesi feshedildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?