ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Ofoedu'nun sözleşmesi feshedildi

Karşıyaka'da Ofoedu'nun sözleşmesi feshedildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Ofoedu'nun sözleşmesi feshedildi

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu, takımdan ayrılmak istediğini söyleyerek süredir antrenmanlara çıkmayan Nijeryalı golcüsü Ofoedu'nun sözleşmesini feshetti.

Nijeryalı golcünün geçen haftadan bu yana takımla çalışmalara katılmadığını noter kanalıyla tespit ettiren yöneticiler, futbolcuya antrenmanlara katılmaması nedeniyle de 19 bin dolar ceza kesti.
Alacakları ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvuran, sakat olduğu için idmana çıkmadığını öne süren Ofoedu'ya yönetimin bu kararlarına karşı dava açacağı bildirildi.
Ofoedu'ya tepkili olduklarını söyleyen Başkan Fatih Diniz, "Geçen sezondan bu yana bu oyuncuya primler dahil toplam 508 bin TL ödeme yapmışız. Sorunu sadece para değil. Kendiyle ilgili sıkıntıları var. Gitmesine üzülmüyoruz" dedi.
Bu arada serbest kalmak için TFF'ye başvuran Deniz Pıtır'ı da gözden çıkaran yönetim, mutsuz olduğunu belirterek ayrılmak istediğini belirten Berkan'ı takımda tutmanın yollarını arıyor. Berkan'la sorunun kendisine transfer alacağı olarak verilen asbaşkan Azat Yeşil'in dairesindeki hisseyi kabul etmemesi olduğu öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vine Fenomenleri Egeli öğrencilerle buluştu
Sonraki Haber Moroğlu: Hani Gediz’de balık tutacaktık?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?