ANA SAYFA > MEDYA > İGC Basın Akademisi açılıyor

İGC Basın Akademisi açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İGC Basın Akademisi açılıyor

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (İGC), Avrupa Birliği (AB) hibe destek programı kapsamında kurduğu İGC Basın Akademisi’nin resmi açılışı 18 Haziran 2019 günü gerçekleştirilecek.

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ve İGC tarafından uygulanan ‘Basın Özgürlüğü için Örgütlü Gazeteciler ve Güçlü Dayanışma Projesi’ programı kapsamında oluşturulan İGC Basın Akademisi’nin resmi açılışı 18 Haziran 2019 Salı günü, saat 18.00’de Akademi Merkezi’nde yapılacak. 
 
Açılışa Avrupa Birliği Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’in yanı sıra seçkin bir davetli topluluğunun katılması bekleniyor. 

Proje, ‘Güçlü Gazeteci, Özgür Medya’ hedefiyle AB desteği ile ortaklar Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından Ocak 2019’da uygulanmaya başlandı.

Proje kapsamında oluşturulan İGC Basın Akademisi’nde, ilk etapta 4 ayrı başlıkta ücretsiz eğitimler sürüyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Bulgaristan yolcusu…
Sonraki Haber Foça'lar kardeş oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?