ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Bulgaristan yolcusu…

Bostanlıspor Bulgaristan yolcusu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Bulgaristan yolcusu…

Bostanlıspor boks, kick boks, muay thai ve dart takımlarıyla Bulgaristan’ın Plevne Şehrinde düzenlenecek olan Uluslar arası Plevne Dans, Müzik ve Spor Festivaline katılacak.

Bulgaristan’dan aldıkları festivale katılma tekliflerini dört branş olarak kabul ettiklerini ifade eden Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, "Plevne şehrinde bu yıl ilk kez uluslar arası düzeyde düzenlenecek olan festival için teklif aldık. 1-5 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan spor festivaline kick boks, muaythai  boks ve dart takımlarımızla katılmayı kararlaştırdık. Burada festivale katılacak diğer yabancı ülke sporcuları ve Bulgaristan Plevne sporcularıyla iki özel karşılaşma yapacağız. Antrenörlerimiz Aytaç Uyanıker ve dartta Kemal Elmastaş bu organizasyon için çalışmalarını sporcularıyla sürdürüyor. Kafilemizin sayısını pasaport ve vize durumuna göre en kısa zamanda belirleyip, Bulgaristan’a bildireceğiz. Sporcularımız için önemli bir tecrübe olacak. Bu festivalde de Türkiye, İzmir ve Karşıyaka’yı temsil eden tek takım olacağımızdan en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti İlçe Başkanı Çiftcioğlu: Tugay bizden kaçıyor...
Sonraki Haber İGC Basın Akademisi açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?