ANA SAYFA > MAGAZİN > KASİAD Başkanına sürpriz doğum günü...

KASİAD Başkanına sürpriz doğum günü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KASİAD Başkanına sürpriz doğum günü...

Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Süleyman Özsakallı'ya kurucusu olduğu, onursal başkanlığını yürüttüğü Tuna Kültür ve Sanat Derneği sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi...

Tuna Kültür ve Sanat Derneği'nin kurucu ve Onursal Başkanı olan, KASİAD Başkanı, KSTK Yürütme Kurulu Başkanı Sülkeyman Özsakallı'ya 60. Yaş günü için sürpriz bir organizasyon yapan Tuna Kültür ve Sanat Derneği Süleyman Özsakallı'nın dost ve arkadaşlarını bir araya topladı.   
ve başkanın 60.Yaş günü sevgiyle, coşkuyla, yoğun duygularla kutlandı. Gerçek dostların bir arada olmasıyla duygulandığını ve hatırlamanın çok önemli olduğunu vurgulayan Süleyman Özsakallı'yı arkadaşları en içten ve en samimi duygularla kucakladığını belirten Tuna Derneği yöneticileri, "Karşıyaka’nın sevilen insanı, Karşıyaka ‘nın en popüler yüzü, Karşıyaka’nın temiz yürekli siyasetçisi, kardeşlerin Ağabeyi, büyüklerin Kardeşi, kocaman gönüllü adamı, gelemeyen dostların, akrabaların telefon bağlantılarıyla da ayrı bir mutluluk yaşadığına inanıyoruz. Biz üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Başkanımıza nice mutlu yıllar diliyor, 60. yaşını kutluyoruz" dedi...
Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Süleyman Özsakallı da, sürpriz karşısında "Tek kelimeyle mutluluktan uçuyorum. Çok şaşırdım ama gerçek dostları bir arada görmekle de son derece onur duydum" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mimar Ülker Ünal Altın vefat etti
Sonraki Haber Karşıyaka, Turgutluspor'u ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?