ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyakalı Güzel Türkiye’yi temsil edecek

Karşıyakalı Güzel Türkiye’yi temsil edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Güzel Türkiye’yi temsil edecek

Karşıyakalı Güzel Pınar Tartan Çin’de Türkiye’yi temsil edecek

MissTurkey 2017 Yarışması Güzelimiz Karşıyakalı Pınar Tartan Çin’in Shenzhen kentinde 18 Kasım akşamı düzenlenecek olan 30. Dünya Mankenler Kraliçesi (Best Model of the World ) yarışmasında 70 ülke arasında Türkiye adına yarışacak.

Pınar Tartan, daha önce de MissTurkey 2017 Yarışması'nda ikinci seçilerek ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Miss Universe'e katılmış olan Karşıyakalı güzel Pınar Tartan, bu kez Çin'de Türkiye'yi temsil edecek.  Çin Kültür Bakanlığı himayesinde düzenlenen 70 ülkeden birbirinden güzel kızların katılacağı yarışma Çin TV'lerinden canlı yayınlanacak.

Tartan, "Bu organizasyonun parçası olarak ülkemi temsil edecek olmak benim için gurur kaynağı.. Çin'de mücadele etmek ve tacı Türkiye'ye getirmek için hazırım" dedi.

Yaşar üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Karşıyakalı Pınar Tartan, iyi derecede İngilizce biliyor ve uzun süreden beri piyano çalıyor.

Özel Haber: Yılmaz DURMAZ /www.karsiyakahaber.com

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan 100. galibiyet...
Sonraki Haber Tehlikeli maddeler bu kadından sorulur...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?