ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyaka'da Yunan Taverna Geceleri başlıyor...

Karşıyaka'da Yunan Taverna Geceleri başlıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Yunan Taverna Geceleri başlıyor...

Karşıyaka gece hayatına bomba gibi bir giriş yapan Hergele Balık Meyhanesi, yeni konseptlerle konuklarını eğlendirmeye devam ediyor.

İşletmeciliğini Karşıyaka tribününe yıllarını vermiş semtin sevilen isimlerinden Ejder Güç ve Gökhan Kaynak’ın yaptığı Hergele Balık Meyhane'de, 26 Şubat'ta gerçekleştirdiği görkemli açılışın ardından, hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri fasıllı eğlenceyle konuklarına unutamayacakları güzel anılar yaşatan Hergele, eğlence repertuarına Yunan Taverna Geceleri'ni de dahil etti.

Bu akşamdan itibaren her Salı gecesi saat 21:30'da Hergele'nin konuklarıyla buluşacak olan Okeanos Greek Music Ensemble grubu, Yunan müziğinin en nadide örnekleriyle konuklarını coşturacak. Bu coşkulu eğlencede yerini almak isteyen konuklar 0232 502 14 14 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilecek.

reklam
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sisteme, sitemim var!..
Sonraki Haber Atila Sertel: ''İzmir'in ulaşım projelerinin takipçisi olacağız''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?