ANA SAYFA > MAGAZİN > İzmirli sanatçı Ceren Akın 'Hiç Korkma' ile bu yaza damga vuracak

İzmirli sanatçı Ceren Akın 'Hiç Korkma' ile bu yaza damga vuracak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirli sanatçı Ceren Akın 'Hiç Korkma' ile bu yaza damga vuracak

Sahnelerin sevilen ismi İzmirli Sanatçı Ceren Akın’ın ilk tekli çalışması olan “Hiç Korkma” bu yazın iddialı şarkıları arasına girdi. .

Akın, bu şarkının kendisinin ruhunu yansıttığını söyledi.
Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni bitirdikten sonra sahnelerin sevilen ve aranan ismi haline gelen İzmirli sanatçı Ceren Akın, ekranların klasiği Beyaz Show Orkestrası’nda solist olarak da uzun süre dikkat çekti. Akın şimdi de ilk tekli çalışması “Hiç Korkma” ile bu yaza damga vuracak.
“Hiç Korkma” şarkısının sözleri yazarın kendi ruhunu ve görüşünü yansıtıyor. Sanatçı anı yaşamanın önemi ve sevginin her koşulda korkulmaması gereken en büyük güç olduğunu vurgulanmak istediğini belirterek, “Şarkı alternatif müzik kategorisinde yer alsa da Türk ezgileriyle de süslendi. Sound olarak güçlü bir altyapıya sahip olan şarkıda, birçok kişinin ruhuna iyi gelmeyi hedefledik. İnsanları keyiflendirmeyi amaçlayan bir şarkı yapmak istedik. Karantina döneminde olduğumuz için, arkadaşlarımızla birlikte evlerimizde hiçbir profesyonel yardım almadan keyifli bir klip hazırladık. Bundan sonra da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
1 Haziran 1988 yılında İzmir'de dünyaya gelen Ceren Akın, ilkokulda müziğe olan ilgisiyle ailesinin dikkatini çekmiş ve onların desteğiyle piyano derslerine başladı. Liseyi Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde okuyup, lise dönemi boyunca piyano ve keman enstrümanlarını çalıp konser etkinliklerinde bulundu. Ardından 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları ve Şan bölümünü okuyan Akın, tam anlamıyla okuduğu bölümü hayatına yansıttı. Hem oyuncu hem şarkıcı kimliğiyle eğitim hayatında da sahnelerde oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bakandan, başkana: Bayramdan sonra görüşelim...
Sonraki Haber Karşıyaka 3. Taş Heykel Sempozyumu başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?