ANA SAYFA > SPOR > Bakandan, başkana: Bayramdan sonra görüşelim...

Bakandan, başkana: Bayramdan sonra görüşelim...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bakandan, başkana: Bayramdan sonra görüşelim...

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Kula'da görüşme imkanı yaratan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, tesislerle ilgili olumlu gelişmelerin yaratıldığını söyledi.

Şehit özel harekat polisi Onur Ramazan Bayram için düzenlenen cenaze törenine katılmak üzere geldiği Alaşehir’den memleketi Kula'ya giden burada beraberindeki heyet ile birlikte Bakanlık tarafından yürütülen yatırımları inceleyen Bakan Kasapoğlu, programın sona ermesinin ardından geceyi memleketinde geçirdi. Sabahın ilk saatlerinde beraberindeki heyet ile birlikte yeniden esnaf ziyaretine çıkan Bakan Kasapoğlu, vatandaşlarla sohbet etti ardından yeni dönemde Kula’da yapılması planlanan yatırımları yerinde inceledi. Bu arada Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ile de uzun süre bir arada olan bakan başkana “bayramdan sonra Ankara’ya gel” dedi. 
Eşi Ayşe Betül Kasapoğlu ve beraberindeki heyetin eşleri ile birlikte tarihi Kula evlerini gezen Bakan Kasapoğlu, çocukluk anılarını tazeledi. Bakan Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Bursa’nın Gemlik ilçesinde düzenlenecek olan yerli otomobil fabrikasının temel atma törenine katılmak üzere Kula’dan ayrıldı.
Karşıyaka'da Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yönetici Kazım Türk, Kula'da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile buluştu. Karşıyaka başkanı ile yaklaşık 6 saate yakın zaman geçiren Kasapoğlu, “Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz görüşmelerimiz için bayramdan sonra Ankara’ya bekliyorum."
Başkan Büyükkarcı, sadece sportif başarının yetmeyeceğini kulübün geleceğini de düşünmek zorunda olduklarını vurgularken, "Yönetimimiz kulübümüzün geleceğini ilgilendiren yatırımlarla ilgili çalışmalara Ankara’da devam edecek. Bu işlerin peşini bırakmayacağız" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın efsane Kaptanı Erol Baş'ın 15. ölüm yıl dönümü...
Sonraki Haber İzmirli sanatçı Ceren Akın 'Hiç Korkma' ile bu yaza damga vuracak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?