ANA SAYFA > MAGAZİN > İzmir’deki Diyarbakırlılar İZ-DİYAR-DER gecesinde coştu

İzmir’deki Diyarbakırlılar İZ-DİYAR-DER gecesinde coştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir’deki Diyarbakırlılar İZ-DİYAR-DER gecesinde coştu

İzmir’de yeni kurulan İZ-DİYAR-DER (İzmir Diyarbakır’ı Sevenler Derneği) İzmir ve çevresindeki Diyarbakırlıları bir araya getirdi.

Bayraklı Belediyesi Havuz Cafe restorandaki yemekte bir araya gelen Diyarbakırlılar hem eğlendi hem hasret giderdi. Diyarbakır’a ait üç tablo üniversite öğrencilerine burs olarak dağıtılmak üzere satıldı. Diyarbakır’dan getirilen tablolar, bakır tepsiler ve burçların işlenmiş olduğu magnetlerde ilgi uyandırdı. Diyarbakırlı yerel sanatçılardan sıra gecesi, halk ve sanat müziğinin yer aldığı müzik ile coşan Diyarbakırlılar oyunlar oynadı, birlikte halay çekti. Yapılan çiğ köfte konuklara dağıtıldı
İZDİYARDER Başkanı Oktay Yaşar, beş aylık çalışmalarının sonucunda bu etkinliği gerçekleştirerek İzmir ve çevresindeki Diyarbakırlı hemşerilerimi bir araya getirme mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu. “Bu gecede göstermiş olduğunuz o muhteşem sahiplenme ve dayanışma için şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. İşte Diyarbakır gecesi bu, Diyarbakırlılık bu dedirten gece. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmalar bize bu mesajı net vermiştir. Beklenti ve çalışmalarımızın farklı bir boyuta taşımamız gerektiği bir yol haritası olarak görevi kabul ederken, her zamanki gibi sizlerin de yardım ve dayanışmasıyla başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Türkiye'nin birçok ilinden ve İzmir'den gerek mesaj gerekse katılımlarıyla maddi ve manevi bizi destekleyen yalnız bırakmayan büyüklerimize hemşerilerimize cani gönülden teşekkür ediyor ortak sevdamız olan Diyarbakır etrafında kenetleneceğimizin sözünü veriyor Başarılar diliyorum. Diyarbakırlı iş insanları ve özellikle Kuruçay, Büyüktaş ve Sümer Ailelerinin yapmış olduğu maddi ve manevi katkılarına teşekkür ediyoruz. Birliğimiz Servetimizdir”
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Çocuk Görüşme Merkezi açılacak
Sonraki Haber Bostanlıspor Türkiye Muay Thai Şampiyonası'nda finallerde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?