ANA SAYFA > MAGAZİN > Halk Eğitim Merkezi'nden saç tasarımı defilesi...

Halk Eğitim Merkezi'nden saç tasarımı defilesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Halk Eğitim Merkezi'nden saç tasarımı defilesi...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Cilt Bakım, Makyaj ve Kuaförlük Kursu öğretmen ve kursiyerlerinin Saç Tasarım Şovu ve Defilesi büyük ilgi gördü.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nin Cilt Bakım, Makyaj ve Kuaförlük Kursu Öğretmeni Sevgi Sır ve kursiyerleri Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde muhteşem bir şov ve defileye imza attı. Saç Tasarım Şovu ve Defile etkinliğine Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın eşi Güler Çalışır, Okul Aile Birliği Başkanı, öğretmenler, kursiyerler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.
Gecede kursiyerler yetenekleri ile göz doldururken defilede sergilenen Türk Bayraklı kıyafetler uzun süre ayakta alkışlandı.

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Engelli Merkezinde Tokat Tahta Baskı ve Bez ayağı Dokuması kursu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Letonya'da avantaj peşinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?