ANA SAYFA > MAGAZİN > Alaçatı'da Atilla Demircioğlu rüzgarı esti

Alaçatı'da Atilla Demircioğlu rüzgarı esti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alaçatı'da Atilla Demircioğlu rüzgarı esti

Alaçatı La Maison Oteli’nin restoran ve barında sahne alan Attila Demircioğlu’nun gitarı ve sesi Alaçatı’nın tarihi Rum evleri arasında yankılandı.

İşletmeci Deniz Anapa ve ortakları Emre Altuğ, Turgay Kıran, Ferzan Kırhan’ın güçlerini birleştirip çok emek sarf edilerek hizmete açtıkları ve kısa sürede Alaçatı’da hak ettikleri yere gelen La Maison Otel’inin restoran ve barında dün gece değerli müzisyen, besteci ve yorumcu Attila Demircioğlu sahne aldı. Gitarı ile çalıp söylediği Georges Moustaki şarkıları, Türk Müziği eserleri ve Le Meteque, Ma Liberte gibi 70’li yıllara damgasını vurmuş eserlerine dair yorumu kadar gösterdiği 3 saatlik sahne  performansı ile de hayranlarını mest etti.  Alaçatı La Maison’da gerçekleşen bu muhteşem gecede Ayşegül Aldinç, Asuman Dabak, Ayşe Tolga, Ergin Ataman ve daha birçok tanınmış sima konuklar arasında yer aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca Belediyesi’nden üniversitelilere sıcak karşılama
Sonraki Haber Konak’ta seyyara geçit yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?