ANA SAYFA > İZMİR > Konak’ta seyyara geçit yok

Konak’ta seyyara geçit yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konak’ta seyyara geçit yok

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta yasak olmasına rağmen açık alanlarda izinsiz satış yaparak haksız kazanç elde eden seyyar satıcılara göz açtırılmıyor.

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, düzenledikleri operasyonlarla halkın esenliğini, huzurunu ve sağlığını bozan bu kişilere anında müdahale ediyor. Zabıta ekiplerinin son üç haftada gerçekleştirdiği denetimlerde seyyar satıcıların kullandığı 36 motorlu araç muhafaza altına alınırken, izinsiz satış yaptığı tespit edilen 32 kişiye idari para cezası kesildi. Kentin en işlek caddelerini ve konut yoğunluğunun fazla olduğu bölgeleri mesken edinin işportacı ve seyyar satıcıların kullandığı terazi, megafon, hoparlör ve mikrofonlara da el konuldu. Yetkililer, seyyar satıcı ve işportacılara karşı denetimlerin süreceğini belirterek, kanun dışı yollarla satış yapılmasına izin verilmeyeceğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alaçatı'da Atilla Demircioğlu rüzgarı esti
Sonraki Haber Çocukların hayali Karşıyaka'da gerçeğe dönüşüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?