ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Tuna Derneği'nden Müftü Gürler'e plaket...

Tuna Derneği'nden Müftü Gürler'e plaket...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tuna Derneği'nden Müftü Gürler'e plaket...

Tuna Kültür ve Sanat Derneği Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler'e plaket takdim etti.

Tuna Kültür ve Sanat Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programına katılan Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler'e kahvaltı sonrası Tuna Kültür ve Sanat Derneği'ne ve ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarına destek ve katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Plaketi takdim eden Dernek Başkanı Süleyman Özsakallı ve Sanat Yönetmeni Çiğdem Sabuncuoğlu birer konuşma yaparak Müftü Gürler'e teşekkür etti. Müftü Gürler de anlamı ve manevî değeri yüksek bu plaketin takdiminden büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Düzenlenen kahvaltı programına Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ufuk Yıldırım, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Mehpare Özkaban, Türkiye Yardımseverler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, diğer sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Tuna Mahalle Muhtarı Hüseyin Koçoğlu, Tuna Kültür ve Sanat Derneği üyeleri katıldı.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Roman kadınlar Körfez turuna katıldı
Sonraki Haber Okan Baydemir Karşıyaka'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?