ANA SAYFA > SPOR > Okan Baydemir Karşıyaka'da

Okan Baydemir Karşıyaka'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okan Baydemir Karşıyaka'da

Karşıyaka, kanat oyuncusu Okan Baydemir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:  "Karşılıklı anlaştığımız 1990 doğumlu kanat oyuncusu Okan Baydemir ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Okan’a hoş geldin diyor, takımımızla birlikte başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.

Kocaeli’de dünyaya gelen Okan Baydemir, 2014-2015 yılında Tuzlaspor ile 3. lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor ile anlaşmış ve kiralık olarak çeşitli kulüplerde forma giyip, 2018-2019 sezonunda Menemen Belediyespor 2. lig şampiyonluğuna erişmişti. 2020-2021 sezonunda Eyüpspor’u 1. Lig’e taşıyan isimler arasında yer alan Baydemir, geçtiğimiz sezona 2. lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu forması ile başladıktan sonra devre arasında Alagöz Holding Iğdır FK’ya transfer olmuş ve Iğdır ekibi ile 12 maçta 4 gol 1 asistlik performans sergilemişti."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tuna Derneği'nden Müftü Gürler'e plaket...
Sonraki Haber İzmir'de öğrencilere ulaşım yardımı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?