ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > LÜBİFEST’TE Karşıyakalı Ilgaz Bulut rüzgarı

LÜBİFEST’TE Karşıyakalı Ilgaz Bulut rüzgarı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÜBİFEST’TE Karşıyakalı Ilgaz Bulut rüzgarı

Yaptığı aranbjelerle dikkatleri üzerine çeken Ege Bölgesi’nin sevilen DJ’i Ilgaz Bulut bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan LÜBİFEST’te sahne alacak.

Pinhani, Aleyna Tilki, Seçil Gür gibi sanatçıların yanısıra İzmirli Dj&Producer Ilgaz Bulut; bu sene Lüleburgaz’da 30 Ağustos, 1 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Lüleburgaz Bisiklet Festivali (LÜBİFEST)’de sahne alacak. Tam bir Karşıyaka tutkunu olan Bulut, hafızalarda yer eden Karşıyakalı isimli parçayı yeniden düzenleyerek akustik halini Karşıyakalılar’a armağan etmiş ardından Zaman Meyhanesi adlı parçayı aranje ederek Atilla Atasoy ile birlikte sahne almıştı. Büyük beğeni toplayan çalışmalara imza atan İzmirli Dj&Producer Ilgaz Bulut, uzun süren sessizliğin ardından LÜBİFEST’te sahne alarak hayranlarıyla buluşacak.

30 Ağustos 2019
Pinhani ve Şeçil Gür Konseri 

31 Ağustos 2019
Aleyna Tilki’nin muhteşem konseri öncesi aynı sahnede ünlü Dj Ilgaz Bulut; eşsiz canlı performansı ile herkesi coşturacak

1 Eylül 2019
Etkinliğin son günü ise Dj Ilgaz Bulut yine sergileyeceği canlı performans ile dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TFF Plaj Futbol Ligi Seferihisar Etabı’nda Şampiyon Cittaslow Seferihisar
Sonraki Haber Otomobilin çarptığı yabancı uyruklu kadın öldü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?