ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Küçük Hanımlar, Küçük Beyler, Karşıyaka’da açıldı

Küçük Hanımlar, Küçük Beyler, Karşıyaka’da açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Küçük Hanımlar, Küçük Beyler, Karşıyaka’da açıldı

Gezgin Kadınlar’ın objektifinden yansıyan eserler, Karşıyaka Latife Hanım Köşkü’nün bahçesinde açılan “Küçük Hanımlar, Küçük Beyler” başlıklı fotoğraf sergisinde sanatseverler ile buluştu

Fotoğraf sanatçıları Aylin Telef, Aylin Coşkun, Ayşegül Çetinkalp, Deniz Dağasan, Fatoş Kalınkaya, Hacer Aydın ve Selcen Küçüküstel tarafından 16 ayrı ülkede çekilmiş toplam 35 fotoğraf Karşıyaka Latife Hanım Köşkü’nün bahçesinde “Küçük Hanımlar, Küçük Beyler” ana temasıyla açıldı. Sergi, 29 Nisan Perşembe gününe kadar açık kalacak.
Gezgin Kadınlar Fotoğraf Grubu adına açıklama yapan Hacer Aydın “Dünyada çocuklara bayram hediye eden tek ülke biziz. Bunu büyük liderimiz Atatürk’e borçluyuz. Bu bayramı sadece Türk çocuklarına değil, tüm dünya çocuklarına armağan etti. Ata’mızı buradan bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. Pandemi öncesinde dünya çocukları ülkemize gelir, kutlamalar yapılırdı. Ama maalesef bu yıl çocuklar gelemeyince biz fotoğraflarla dünya çocuklarını buluşturalım dedik. 16 ülkede çektiğimiz 35 fotoğraf ile bu sergiyi açtık. Belediye Başkanımıza bu sergiyi açmamıza olanak tanıdığı için, belediye çalışanlarına da emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Yaşasın 23 Nisan” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk Kızılay evinize geliyor...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka koronadan kurtuldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?