ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka koronadan kurtuldu...

Pınar Karşıyaka koronadan kurtuldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka koronadan kurtuldu...

Bu sezon içinde ikinci kez takım içindeki koronavirüs salgınıyla boğuşan Pınar Karşıyaka'ya virüse yakalanan isimlerden müjdeli haber geldi.

Kaf-Kaf'ta oyunculardan M'Baye, Onuralp, yardımcı antrenörler Engin Gençoğlu ve Arda Demirbağ'ın ardından Genel Menajer Selim Çınar ve Antrenör Ufuk Sarıca'nın da testleri negatife döndü. Çınar ve Sarıca'nın izolasyon süreçleri de tamamlandı.

Takımdaki vakalar nedeniyle OGM Ormanspor ve Beşiktaş maçları ertelenen Kaf-Kaf, 10 Nisan'daki Galatasaray randevusundan sonra parkeye çıkamadı. Yoğun periyoda girecek Karşıyaka, 20 günlük aradan sonra 30 Nisan Cuma günü Ormanspor deplasmanına çıkacak. Yine erteleme sınavında 2 Mayıs Pazar günü Beşiktaş'ı konuk ederek ligde normal sezonu tamamlayacak İzmir temsilcisi, 5 Mayıs Çarşamba ise Avrupa'da kupa hedeflediği FIBA Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde Rusya'da Çek temsilcisi Nymburk'un rakibi olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Küçük Hanımlar, Küçük Beyler, Karşıyaka’da açıldı
Sonraki Haber Metro yolcularına iftar paketi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?