ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KODA, Kardelenler için sahneye çıktı

KODA, Kardelenler için sahneye çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KODA, Kardelenler için sahneye çıktı

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından eğitim desteği sağlanan yaklaşık 300 öğrenciye muhteşem bir konser verdi. Kardelenleri klasik müzikle buluşturan gece, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Şef Rengim Gökmen’in yönettiği konserde; Mozart’ın ‘Divertimento’, Kaptanzade Ali Rıza Bey’in ‘Denizde Akşam’ ve bir tango eseri olan Por una Cabeza seslendirildi. Rengim Gökmen’in eserler ve klasik müzik hakkında bilgiler de verdiği konser, öğrencilerin coşkulu alkışlarıyla son buldu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Türkiye’de bir ilçe belediyesi tarafından kadrolu sanatçılar ile kurulmuş ilk oda orkestrası olan KODA, toplumun her kesimini sanatla buluşturmaya devam ediyor. 30 yılda 110 bin ‘Kardelen’e eğitim desteği vermiş olan ÇYDD işbirliğinde anlamlı bir konsere imza atmaktan da büyük mutluluk ve onur duyduk. Bilimle, kültürle, sanatla yetişen nesillerin; daha çağdaş ve güçlü bir Türkiye’nin mimarı olacağına inanıyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'ya transfer yasağı gelebilir...
Sonraki Haber Karşıyaka'nın filede konuğu Salihli Belediyespor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?