ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KODA ''Dört Mevsim'' ile sanatseverleri büyüledi

KODA ''Dört Mevsim'' ile sanatseverleri büyüledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KODA ''Dört Mevsim'' ile sanatseverleri büyüledi

Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA), Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde müzikseverler ile buluştu. Vivaldi’nin Dört Mevsim eserinin seslendirildiği konser, büyük ilgiyle izlendi. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Sanatın birleştirici ve iyileştirici gücünü Karşıyakamıza yaymaya devam edeceğiz” dedi.

Karşıyaka Belediyesi’nin en önemli kültür ve sanat markalarından Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA), müzik yolculuğuna devam ediyor. Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserde sanatseverlerin karşısına çıkan orkestra, Vivaldi’nin ölümsüz eseri Dört Mevsim ile unutulmaz bir klasik müzik ziyafeti sundu. Salonu tamamen dolduran izleyiciler arasında, Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ve eşi Altan Ünsal da yer aldı.

“SANAT İYİLEŞTİRİR”
Başkan Yıldız Ünsal “Karşıyaka Oda Orkestrası’na bize yaşattıkları sanat şöleni için teşekkür ediyorum. Harika bir geceydi. Çok zor ve stresli günlerden geçiyoruz, hepinizin malumu. Bu süreçte inandığımız tek şey, sanatın birleştirici ve iyileştirici gücüdür. Sanat, bizleri birleştirir, farklılıklarımızı kucaklar ve yaşamı anlamlandırır. Bu anlayışla, Karşıyaka’mızı bir sanat ve kültür merkezi haline getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğaltaşa hayat veren genç tasarımcılar ödüllerini aldı
Sonraki Haber Karşıyaka'ya potada Danışma Kurulu'ndan destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?