ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ''Kendi Gücünü Keşfeden Kadınlar'' projesi yararına sahne alacaklar

''Kendi Gücünü Keşfeden Kadınlar'' projesi yararına sahne alacaklar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Kendi Gücünü Keşfeden Kadınlar'' projesi yararına sahne alacaklar

118R Lions Tiyatro Topluluğu Kadına şiddet haftasında “Kendi Gücünü Keşfeden Kadınlar” projesi yararına sahne alıyor.


Uluslararası Lons Dernekleri  118R Yönetim Çevresi Federasyonu Kültürel Aktiviteler Koordinatörlüğü’nce 118R Lions Tiyatro Topluluğunun  geliri New Voices Koordinatörlüğü’nün “Kendi Gücünü Keşfeden Kadınlar” yararına Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, yönetmenliğini Vedat Murat Güzel'in yaptığı “Kadınlık Bizde Kalsın”   adlı oyunu sahneye taşıyor.

118R Yönetim Çevresi Kültürel Aktiviteler Koordinatörü ve aynı zamanda Lions Tiyatro gurubunun Kurucu oyuncularından olan Hakan Akyıldız bu proje ile hedeflenen, yerel yönetimlerle işbirliği içinde genç kadınların kişisel gelişim, farkındalık ve mesleki eğitimler aldırarak kendi güçlerini ellerine almalarını sağlamak olduğunu dile getirdi.

Lions Tiyatro Topluluğu 2017'de Seyhan Kuralı ve Hakan Akyıldız önderliğinde kuruldu. 2018'de Michael Cooney'in yazdığı "aman karım duymasın" adlı vodvil oyunu sahneye koyan topluluk 2020'de Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı "Kadınlık Bizde Kalsın" isimli müzikal oyunu sahneleyecekken pandeminin ortaya çıkması sonucu beklemeye geçtiler. Ve bugün normale dönme süreciyle beraber "kadınlık bizde kalsın" oyununu sahneye alıyorlar.

Oyun 26-27 Kasım İzmir Sanat, 29 Kasım Narlıdere AKM, 02 Aralık Karşıyaka Hikmet Şimşek Kültür Merkezi’nde saat: 20:00'de sahnelenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da ayrılık...
Sonraki Haber Karabağlar'dan Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?