ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyakalı The Beatles'dan yeni albüm

Karşıyakalı The Beatles'dan yeni albüm

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı The Beatles'dan yeni albüm

Alternatif müzik kitlesinin sevilen gruplarından Uzunçalar 16 Kasım'da ikinci stüdyo albümü Bu Biraz Da Böyle'yi sevenleriyle kavuşturdu

On şarkılık albümün ilk video klip çalışmasını Onur Koyuncu yönetmenliğinde Seni Sevmek adlı parçaya çeken grup, önümüzdeki günlerde konser takvimini açıklayacağını duyurdu.

Efsanevi rock grubu The Beatles imajıyla karşımıza çıkan Uzunçalar aynı zamanda stüdyo çalışmasını da kendi yürütüyor. Yer yer grunge, punk, saykodelik-rock, pop ve progresif rock unsuruni eğlenceli mizah anlayışıyla harmanlayan grup İzmirli olup; Uğur Seyfi, Cem Bingül Ve DJ (Tolga Küçük)'ten oluşmakta. Halen üniversite eğitimi alan grup üyeleri "Türkiye'nin Beatles'ı" ve "Yerli The Beatles" ismiyle de anılmaktadır.

Günümüzün dijital koşullarında analog kayıt yapan Uzunçalar geçtiğimiz sene ilk albümü Modern Hikayeler'i çıkarmış ve dijital platformlarda üst sıralarda yer almıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar’dan gençlere 100. yıl çağrısı
Sonraki Haber Toros: Şimdiden bir hedef koymak doğru değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


MuzikKolik MuzikKolik 21.01.2019

İzmir'de böyle bir grup mu varmış ??? Çok tatlılılar ya

MuzikKolik MuzikKolik 21.01.2019

İzmir'de böyle bir grup mu varmış ??? Çok tatlılılar ya

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?