ANA SAYFA > SPOR > Toros: Şimdiden bir hedef koymak doğru değil

Toros: Şimdiden bir hedef koymak doğru değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Toros: Şimdiden bir hedef koymak doğru değil

Van Büyükşehir Belediyespor ile evinde golsüz berabere kalan Karşıyaka'da Teknik Direktör Mesut Toros mücadeleyi değerlendirdi.

Alınan 1 puanın kötü olmadığını belirten Mesut Toros, "Biz takım olarak her karşılaşmaya puan ya da puanlar almak için çıkıyoruz. Taraftarımızın önünde kazanmayı çok isterdik. 12 milyon TL kadro değeri olan güçlü bir ekibe karşı iyi mücadele ettik. Ön bölgede biraz daha iyi olabilsek galip gelebilirdik" diye konuştu.

Ligdeki hedefi oyuncularının belirleyeceğini vurgulayan Toros, "Şimdiden bir hedef koymak doğru değil. Takımın performansı bizi hedefe taşıyacak. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Beraberlikler, puan kayıpları olacak, seri galibiyetler de alabiliriz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı The Beatles'dan yeni albüm
Sonraki Haber Teknik direktör Yıldırım Uran Vefat Etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?