ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyakalı şarkıcı Mert Algan sahnede...

Karşıyakalı şarkıcı Mert Algan sahnede...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı şarkıcı Mert Algan sahnede...

İzmir sahnelerinin aranan seslerinden olan Karşıyakalı genç sanatçı ‘Sosyal Medya’ adlı Şarkısı ve Klibi ile bir anda Müzik gündemine oturdu. Pazar akşamı muhteşem Gala gecesinde sevenleri ile buluşuyor.

‘Sosyal Medya’ adlı Şarkısı ve Klibi ile gündemde olan yakışıklı Popçu Mert Algan 7 Nisan Pazar akşamı saat 23:00-04:00 arası First Maksim Alsancak 1.Kordon'da sevenleri ile buluşuyor.
Gala gecesinde birbirinden güzel şarkı repertuarı hazırladığını söyleyen ve Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği korosunda da yer alan Mert Algan en güzel damar şarkılarının yanı sıra güncel pop şarkılarını da sahnede seslendirerek sevenlerini dostlarını arkadaşlarını özel gala gecesi First Maksim Alsancak 1.Kordon'a beklediğini söyledi ifade etti.’ 

Haber: Doğan Prepol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ayrılık...
Sonraki Haber Batur mazbatasını aldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?