ANA SAYFA > İZMİR > Batur mazbatasını aldı...

Batur mazbatasını aldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Batur mazbatasını aldı...

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Konak Belediye Başkanı seçilen Abdül Batur, mazbatasını aldı. CHP Konak ilçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte İlçe Seçim kuruluna giderek Mazbatasını Konak İlçe Seçim Kurulu Başkanı İzmir Ağır Ceza Mahkemesi, İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Konak 1’inci Seçim Kurulu Başkanı İbrahim Korkmaz’dan alan Batur, ‘İlk mazbatamı aldığım günkü kadar heyecanlı ve istekliyim’ dedi.

Mazbatasını teslim almak için İlçe Seçim kurulunun bulunduğu Fuar Kültürpark 4’Nolu hole gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, burada belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililerin oluşturduğu. Coşkulu bir kalabalık karşıladı. İlçe seçim kurulunda düzenlenen törenle Mazbatasını Konak İlçe Seçim Kurulu Başkanı İzmir Ağır Ceza Mahkemesi, İzmir Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Konak 1’inci Seçim Kurulu Başkanı İbrahim Korkmaz’dan alan Batur “Bugün bizler ve Konak için önemli bir gün. 31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Konak tarihinin en yüksek oyunu alarak belediye başkanı olarak seçildim. 54 günlük seçim sürecinde bütün Konak’ı dolaşarak, problemleri, sıkıntıları vatandaşlarla paylaşarak süreci yürüttük. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla ve bütün örgütümüzle bu çalışmalar en yüksek noktada gerçekleşti. Buradan bütün Konaklı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Konak İzmir’in kalbi. İzmir’in kalbinde yapılacak çok işimiz ve çalışmalarımız var. Biz bu çalışmaları en iyi şekilde yürüteceğiz. Özellikle de yeni yapacağımız kentsel dönüşüm, tarihe saygı projeleri, kentin ümidi olarak bekleyen projeler olarak çalışmalarımızı en iyi şekilde yürüteceğiz. Mart’ın sonu bahar dedik. Mart’ın sonunda İzmir’e bahar geldi” dedi.
 
ATA’ya yürüdü, Çelenk Sundu 
Seçim sürecinde her gün 10 bin adım sloganıyla yola çıkan Batur, mazbatasını aldıktan sonra Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’e çelenk sunmak için heykelinin bulunduğu Cumhuriyet Meydanına beraberindekilerle birlikte yürüdü. Cumhuriyet Meydanında çelenk sunumu saygı duruşu ve istiklal marşının ardından yaptığı konuşmada Sevgiyle, birlikle bu ülkede neler yapılacağını göstereceğiz. İzmir’de de bunu göstereceğiz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer başta olmak üzere tüm seçilen belediye başkanı arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi iletiyorum” diye konuştu.
  
Konak’ta devir teslim
Başkan Batur Cumhuriyet meydanındaki programın ardından devir teslim töreni için Konak Belediyesi’ne geçiş yaptı. Batur’u makamda Konak Belediyesi eski Başkanı Sema Pekdaş karşıladı.Pekdaş, “Konak Belediyesi’nin mührü ile devir teslim tutanağını büyük bir keyif, onurla sevgili kardeşime teslim ediyorum. Başarılar diliyorum. Demokrasinin güzelliği budur. Makamlar el değiştirir, kişiler gelir, sürekli olarak halkın egemenliğini biz bu makamlarda çalışarak gösteririz. Demokrasi budur” dedi.
 
Dostluğumuz bakidir
Görevi devralan Başkan Batur ise, “Sema Başkanım benim 25 senelik dostumdur. Eşi de öyle. Özellikle Konak Belediye Başkanının atama yapıldıktan sonra aday adaylığında, Sema Başkanım ilk geldiğimde kapılarda karşıladı o güler yüzlü ve sevecen duruşuyla, ‘En az kendim kadar sevindim’ dedi. Gerçekten süreç içerisinde de aradığımızda, sıkıştığımızda hem bilgi hem yapılacak çalışmalar açısından anında müdahale noktasında çok yardımlarını gördük. Bu süreçte hep yanımızda oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlık, kardeşlik ve partililik bilincinin ne olduğunu göstermiştir. Onu canı yürekten alkışlamak istiyorum. Bundan sonra da dostluğumuz, arkadaşlığımız bakidir. Artık nefes almaya başladı insanlar. Özgürlükleri ve demokrasiyi yeniden dile getirmeye başladık. Başkanımıza yaptığı çalışmalar adına sizler adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Başkan Batur konak belediye başkanlığında gerçekleşen törenin ardından eski başkan Sema Pekdaş’ı belediyenin önünden uğurladı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı şarkıcı Mert Algan sahnede...
Sonraki Haber Hastaneye 134 bin dolarlık cihaz bağışı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?