ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka’da engelliler için ücretsiz konser verecek

Karşıyaka’da engelliler için ücretsiz konser verecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da engelliler için ücretsiz konser verecek

Türkiye’nin Elmas Çocuğu, iyi niyet elçisi Ersin Faikzade, Karşıyaka’da engelliler için sahneye çıkacak. Asil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin organizasonuyla hazırlanan konser, Karşıyaka Belediyesi katkılarıyla Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde 6 Ekim 2017 Cuma günü saat 20.00’de gerçekleşecek.

Ersin Faikzade’yi sevenleriyle buluşturacak konser programının sunumlarını  Nil Deniz gerçekleştirecek. Başta engelliler olmak üzere tüm sanat severleri konseri izlemeye davet eden Ersin Faikzade  “Bu konser için özel hazırlandım. İzmirli dostlarımla buluşma heyecanı yaşıyorum.  Sosyal projeler kapsamında pek çok ilimizve ve faklı ülkelerde sahne aldım.  Engelli dostlarımıza her zaman sahip çıkmayı sürdüreceğim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZKA'ya iki ödül...
Sonraki Haber Bardaki kavga ölümle sonuçlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?