ANA SAYFA > GÜNDEM > Bardaki kavga ölümle sonuçlandı

Bardaki kavga ölümle sonuçlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bardaki kavga ölümle sonuçlandı

Karşıyaka Vapur İskelesi karşısındaki bir barda garson ile 3 müşteri arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı.

Olay, Karşıyaka Vapur İskelesi karşısında, Tuna Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi ‘ndeki barda meydana geldi. İddiaya göre, barın garsonu 22 yaşındaki Mutlu İ., küfürlü konuştukları gerekçesiyle müşteriler Mehmet Şahin Yenice, Cenk Aras ve Kubilay Arslan'ı uyardı. Garson ile 3 müşteri arasında tartışma yaşandı. İşletmenin kapanmasının ardından bardan çıkan Mutlu İ., kaldırımda yürüdüğü sırada tartıştığı müşterilerle karşılaştı. Burada yeniden başlayan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Mutlu İ., bıçakla Yenice ile Aras'ı yaralarken, Arslan ise kavgada yara almadı. Kavgayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Yenice'nin hayatını kaybettiğini belirlerken, Aras'ı ise ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Aras'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

 Mehmet Şahin Yenice'nin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.
Mutlu İ., ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınırken, iddiaya göre Yenice ve Aras'ı kendisinin bıçakladığını söyledi.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da engelliler için ücretsiz konser verecek
Sonraki Haber MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan Balkan Türklüğü konferansı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?