ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği'nde yoğun hazırlıklar devam ediyor...

Karşıyaka Sanat Derneği'nde yoğun hazırlıklar devam ediyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği'nde yoğun hazırlıklar devam ediyor...

.Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu 24 Nisan'da vereceği konserin çalışmalarına hız kazandırdı.

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Sanat Yönetmeni, Türkiye'nin tanıdığı kanun üstadı, TRT Sanatçısı, şef Erol Gönüldaş yönetiminde uzun süredir ciddi bir şekilde 24 Nisan 2019 günü Deniz Baykal Kültür Salonu'nda vereceği konsere hazırlanan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'nun repertuarı da kesinlik kazandı.
Müzik severlerin karşısında harika Türk Sanat Müziği eserleri ile çıkacaklarını belirten Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili Muhsin Gürmen, "Çalışmalarımız hız kesmeden, daha da hızlanarak devam ediyor. Konser gününe kadar da sürdüreceğiz. Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu gerçekten çok şanslı. Türkiye'nin en önemli müzik adamlarından, kanun üstadı Erol Gönüldaş ile çalışıyor. Mütevazi kişiliğinin yanı sıra müzik bilgisiyle de koromuza büyük katkı sağlayan ve bizlerin içindeki gizli cevherlerin dışarıya çıkmasına neden olan şefimiz Erol Gönüldaş'a şimdiden teşekkür etmek istiyorum. 24 Nisanda herkesin büyük beğeni kazanacağı ve inanıyorum ki, ayakta alkışlayacağı bir konser olacak" dedi.
Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ve Karşıyaka Sanat Derneği Türk  Halk Müziği  Korosunda da solist, korist olarak yer alan derneğin genel koordinatörü Mustafa Orta "Sen de gel kültür kafe'deki çalışmalarımızı da izlemenizi öneriyorum. Gerçekten bir konser havasında, ciddiyetinde devam ediyor. Herkes çok mutlu ve neşe içinde, müziğin keyfini alarak konsere hazırlanıyor.  Şefimiz Erol Gönüldaş, saz arkadaşları,korumuz, solistlerimiz konser gününü iple çekiyor" diye konuştu..

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer ile Tugay'a Karşıyaka Çarşı'da sevgi seli...
Sonraki Haber Bostanlıspor ara verdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?