ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği’nde Avni Erboy güven tazeledi

Karşıyaka Sanat Derneği’nde Avni Erboy güven tazeledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği’nde Avni Erboy güven tazeledi

Karşıyaka Sanat Derneği kuruluşunun 10. yılında, 5. genel kurulunu gerçekleştirdi ve kurucu başkan Avni Erboy, bir kez daha güven tazeleyip başkan seçildi.

Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu,  Karşıyaka Çocuk Korosu, Seramik Atölyesi, Otizmlilere yönelik Mandala Atölyesi, Engelsiz Dans Okulu,  Pilates-Yoga Okulu, Radyo Tiyatrosu, 3B Kâğıt Rölyef Sanatı Atölyesi başta olmak üzere çeşitli sanat etkinliklerinde bulunan ve çoğunu da ücretsiz gerçekleştiren Karşıyaka Sanat Derneği olağan genel kurulunda dernek kurucusu ve başkanı Avni Erboy 5. kez başkanlığa seçildi. 
Karşıyaka Sanat Derneği’nin yeni yönetiminde şu isimler yer aldı: Avni Erboy, Mehtap Gönüldaş, Muhsin Gürmen, İlkay Özçelik, Yiğit Erboy, Bülent Aşçıbaşı, Yıldıray Çığırgil.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Muhtarlardan örnek bir çalışma daha
Sonraki Haber Sarıca: Ribaundlarda büyük sıkıntı yaşadık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?