ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği’nden 3B Kâğıt Rölyef Sanatı Atölyesi…

Karşıyaka Sanat Derneği’nden 3B Kâğıt Rölyef Sanatı Atölyesi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği’nden 3B Kâğıt Rölyef Sanatı Atölyesi…

Her geçen gün sanatsal çalışmalarda yelpazesini genişleten Karşıyaka Sanat Derneği, bu kez de 3B Kağıt Rölyef (Kat’ı) Sanatı için atölye kurma kararı aldı.

Derneğin merkezinin yer aldığı Bostanlı Gode Cengiz Tesislerinde yapılacak olan çalışmaları eğitmen Aydan Kabaağaçlı yönetecek.
Karşıyaka Sanat Derneği olarak, sanatsal faaliyetlerin merkezinde olup, her kesime sanatın tüm alanlarında hitap etmek ve Karşıyakalıları sanatın içine çekmek istediklerini belirten Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy, şu açıklamayı yaptı:
“Müzik, halkla ilişkiler, tekstil, mandala atölyelerinden sonra bu kez de kâğıt rölyef (Kat’ı) sanat çalışmalarımızı atölye olarak başlatıyoruz. Bu işin başına da dalında uzman olan eğitmen arkadaşımız Aydan Kabaağaçlı'yı getirdik. 16 Ekim Cuma günü saat 10.00’da ilk çalışmamızı başlatacağız. Çalışmalarımıza katılmak isteyenleri bekliyoruz. Ayrıntılı bilgiyi 0 544 7351912 numaralı telefonumuzdan da alabilirler. Çalışmalarımızda sağlık önlemleri kesinlikle alınacak ve sosyal mesafeye uyulacaktır.”
Başkan Erboy, “Özel çocuklarımız için sağlık nedenleriyle şimdilik zoom üzerinden başlatılan mandala atölyesine ek olarak yakın gelecekte yine özel çocuklarımız için şiir, tiyatro atölyesi açacağız. Ayrıca her yaş grubuna da ahşap boyama atölyesi projemizi gündeme getireceğiz. Bunların hazırlıkları sürüyor. 6-14 yaş grubu çocuklarımıza yönelik Karşıyaka Çocuk Korosu, piyano ve keman derslerimizin çalışmaları da aynı yerde devam ediyor" dedi..

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova'da yatırımlara 90 milyon
Sonraki Haber Bostanlıspor Kaleci Okulu açtı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?