ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosunun konseri bu akşam...

Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosunun konseri bu akşam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosunun konseri bu akşam...

Karşıyaka'da bu akşam iddialı bir Türk Sanat Müziği konseri var... Karşıyaka'nın kültür ve sanatta yükselen değeri olan Karşıyaka Sanat Derneği, Türk Sanat Müziği Korosu müzikseverlerin önüne çıkıyor...

Geçtiğimiz dönemde Karşıyaka Huzur Evi ve Deniz Baykal, Suat Taşer Kültür Merkezleri ile Bulgaristan Uluslararası 120. Shumen Korolar Festvalinde 4 kez başarılı konser veren Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu bu kez de bu akşam (24 Nisan Çarşamba) güçlenen kadrosuyla saat 20.00'de Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde Karşıyakalı müzikseverleriyle bir kez daha buluşacak. Geceyi Göksenin Çakmak sunacak. 
Yılların sanatçısı, Türkiye'nin sayılı kanun üstadlarından, sanat yönetmeni, TRT Sanatçısı Erol Gönüldaş yönetiminde harika bir repertuvar hazırlayan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, müzikseverleri konsere bekliyor.
Karşıyaka Sanat Derneği başkan vekili Muhsin Gürmen, "Türk Halk Müziği Koromuzun konserinden sonra bu kez de Türk Sanat Müziği Koromuz müzikseverlerin huzuruna çıkacak. Tek kelimeyle harika bir konser hazırladık ve bu akşam herkesi Deniz Baykal Kültür Merkezi'ne bekliyoruz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bulgaristan ekibi Kaymakam Çalışır'ı ziyaret etti
Sonraki Haber Kaymakam Çalışır ve eşi, Kızılay kermes standını gezdi, katkıda bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?