ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu'ndan konser hazırlığı...

Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu'ndan konser hazırlığı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu'ndan konser hazırlığı...

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu 30 Mart Pazartesi akşamı Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde vereceği 2020 yılının ilk konseri için çalışmalarını sürdürüyor.

TRT Sanatçısı, kanun üstadı şef Erol Gönüldaş yönetiminde müzikseverlere sürprizlerle dolu bir gece yaşatmak için çalışmalarını Karşıyaka Sanat Derneği'nin merkezinin bulunduğu Gode Cengiz Tesislerinde pazartesi akşamları saat 19.00-21.00 arasında iki saat süren çalışmayla sürdüren Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu bu kez daha da iddialı.

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'na şef Erol Gönüldaş'ın müthiş bir repertuvar hazırladığını belirten Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili Muhsin Gürmen, "Son verdiğimiz konserde çıta oldukça yükseldi. Artık bunun altında kalmaya niyetimiz yok. Daha da yükseleceğimiz bir konsere hazırlanıyoruz. Yepyeni seslerle koromuz renklendi, çeşitlik kazandı. Müzikseverlerin heyecanla bekleyeceği bir konsere hazırlanıyoruz" dedi. 

Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Bülent Aşçıbaşı, çalışmaların çok iyi gittiğini ve koronun her geçen gün daha da güç kazandığını ifade ederek, "Karşıyaka başta olmak üzere sesine güvenen ve bizlerle birlikte şarkı söylemek, eğlenmek, keyif almak isteyenleri koromuza davet ediyor ve aramıza bekliyoruz" dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavişehir'de 2 grup silahlı çatışmaya girdi...
Sonraki Haber Başkan Tugay, muhtarlarla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?