ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği TSM Konseri ayakta alkışlandı...

Karşıyaka Sanat Derneği TSM Konseri ayakta alkışlandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği TSM Konseri ayakta alkışlandı...

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'nun şef Erol Gönüldaş yönetiminde merakla beklenen konseri Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde yapıldı. Yaklaşık bin kişinin izlediği konser ayakta alkışlandı.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve eşi, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler ve eşi, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil ve eşi, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ve eşi, Türk Kızılayı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ve eşi, Karşıyaka Haber Gazetesi Başyazarı Yılmaz Durmaz, İzmir, Karşıyaka, Akhisar'dan gelen koro şefleri, Karşıyaka Sanat Derrneği, Bostanlıspor başkan ve yönetim kurulu üyeleri, müzikseverlerin katıldığı konserde solo ve koro şarkılar büyük beğeni kazandı.

25 kişilik saz ekibinin eşliğinde sevilen şarkıları icra eden solistler ve özellikle de koronun şarkıları adeta ayakta alkışlandı. Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy'un açılış konuşmasının ardından başlayan konsere sunucu Göksenin Çakmak renk kattı.

Konser sonunda Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, konseri başarıyla yöneten şef, TRT Sanatçısı Erol Gönüldaş ile sunucu Göksenin Çakmak'a çiçek verdi. 

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay, Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?