ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği çalışmaları iptal etti, konserleri erteledi

Karşıyaka Sanat Derneği çalışmaları iptal etti, konserleri erteledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği çalışmaları iptal etti, konserleri erteledi

Karşıyaka Sanat Derneği Yönetim Kurulu, ülkemizdeki hassas durum nedeniyle tüm çalışmalarını Mart ayının sonuna kadar iptal etti, konserlerini de erteledi.

Karşıyaka Sanat Derneği'nden bu konudaki açıklama şöyle:
"Dünyayı etkisi altına alan coronu virüsün Türkiye'ye gelmesiyle birlikte önlemler giderek artmaya devam ederken bizler de üzerimize düşen görevi yapmaya özen gösteriyor, önlem alıyoruz. Karşıyaka Sanat Derneği'nin Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Karşıyaka Çocuk Korosu çalışmaları 2. bir duyuruya kadar iptal edildi. Ayrıca 30 Martta Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde yapılması planlanan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu - Karşıyaka Çocuk Korosu Konseri - Bostanlıspor Halk Oyunları Yıldız ekibi gösterisi ile  8 Nisan'da Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde yapılmması programlanan Karşıyaka Türk Halk Müziği Korosu Konseri ileri tarihlere ertelenmiştir. Durumu korodaki değerli arkadaşlarımız, solistlerimiz, saz ekibimiz ve kamuoyunun bilgisine sunarız.  
Avni Erboy
Karşıyaka Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Koronavirüsüne karşı ateş ölçme önlemi
Sonraki Haber Yasemin Kafe kapatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Hasan Kızılaslan, Uğurtan Sayıner GSM kurucusu ve Yöneticisi Hasan Kızılaslan, Uğurtan Sayıner GSM kurucusu ve Yöneticisi 18.03.2020

Saygılar..Keşke Uğurtan Sayıner Gösteri ve Sanat merkezinin de çalışmalarına ara verildiğini yazabilseydiniz

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?