ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Belediyesi’nde ayın konukları Topal ve Beşikçi oldu

Karşıyaka Belediyesi’nde ayın konukları Topal ve Beşikçi oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi’nde ayın konukları Topal ve Beşikçi oldu

Karşıyaka Belediyesi'nin Ayın Konuğu söyleşisinde bu ay İzmir Mimarlar Odası Eski Başkanı Hasan Topal ile Kent Gözlemcisi ve Yazar Orhan Beşikçi oldu.

Karşıyaka Belediyesi’’nin düzenlediği Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde yapılan ayın konuğu sohbetini Haluk Işık yönetti. İzmir Mimarlar Odası Eski Başkanı Hasan Topal ile Kent Gözlemcisi ve Yazar Orhan Beşikçi az sayıdaki katılımcıya  “Kent ve Biz” temalı söyleşiyı gerçekleştirdi. 
Söyleşiyi Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da taklip etti. 
Sohbeti yöneten Haluk Işık, sosyal medyadan katılımın az olmasına ilişkin şöyle açıklama yaptı:
"Osman Akbaşak dostuma bin teşekkür. Yine işimizi, giymeye çalıştığımız sorumlulukla ve harika dostlarım Hasan Topal ve Orhan Beşikçi'nin benzerine kolaylıkla rastlanmaz birikim ve deneyimleriyle yerine getirmeye çalıştık. Lakin, canım çok sıkıldı, üzüldüm. Sanırım işler güçler çoktu, sanırım bahaneler boldu. Ancak "bir şeyler yapsanıza" diyenlerin ve kim bilir ne cevval işler nedeniyle gelmeyenlerin, bu geceden sonra söyleyecek bir şeyleri kalmadı. Ah evet, bu da bir başka özgürlüktür."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay’dan Karşıyakalı muhtarlara yemek..
Sonraki Haber Muhtarlar Günü Karşıyaka’da kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?