ANA SAYFA > GÜNDEM > Muhtarlar Günü Karşıyaka’da kutlandı

Muhtarlar Günü Karşıyaka’da kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhtarlar Günü Karşıyaka’da kutlandı

Yerel yönetimlerin önemli oyuncularından, demokrasinin temel taşı, halkın oyuyla seçilmiş en önemli kanaat önderi durumunda olan muhtarlar Karşıyaka'da unutulmadı ve “19 Mayıs Muhtarlar Günü” Karşıyaka’da coşkuyla kutlandı.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, “19 Ekim Muhtarlar günü” nedeniyle Karşıyakalı muhtarlarla bir araya gelerek onların bu anlamlı günlerini kutladı. Atatürk Anıtına çelenk bırakan Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ı Karşıyakalı muhtarlar, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Kaan Girgin, Karşıyaka Jandarma Komutanı Ahmet Kahraman, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ile kurum müdürleri yalnız bırakmadı.
Karşıyakalı muhtarlar, belediye başkanı Dr. Cemil Tugay ve beraberindeki heyet ile Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalılşır’ı makamında ziyaret etti. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi’nde ayın konukları Topal ve Beşikçi oldu
Sonraki Haber ESHOT'tan Karşıyaka'ya yeni hat

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?