ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden Başkan’a teşekkür…

Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden Başkan’a teşekkür…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden Başkan’a teşekkür…

Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları ay sonunda başkanlığa veda edecek olan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Karşıyaka Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nail Çetin ve mesai arkadaşları 5 yıl omuz omuza birlikte çalıştıkları için mutlu olduklarını ifade eden Kültür Müdürlüğü çalışanları, başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a çiçek verdi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü döneminde büyük organizasyonlara imza atan ve başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Nail Çetin, “Kültür Müdürlüğü olarak, Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'ı makamında ziyaret ettik. Karşıyaka'da gerçekleştirdiğimiz çalışmalar için destek veren, bize yol açan Başkanımıza teşekkür ettik” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İYİ Parti Belediye Meclisi adayları Bostanlı’yı karış karış gezdi
Sonraki Haber Dr. Cemil Tugay’a Roman vatandaşlardan sevgi seli…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?