ANA SAYFA > GÜNDEM > Dr. Cemil Tugay’a Roman vatandaşlardan sevgi seli…

Dr. Cemil Tugay’a Roman vatandaşlardan sevgi seli…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Cemil Tugay’a Roman vatandaşlardan sevgi seli…

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay seçim çalışmalarına devam ediyor.

CHP Milletvekili Mahir Polat ve CHP Karşıyaka örgütü üyeleri ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’ne giderek burada mahalle halkı ve esnafı ziyaret eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay,  mahallede büyük ilgi gördü. Tugay, “Gülen gözleriyle bizi karşılayan Karşıyaka'nın umut dolu, sevgi dolu insanlarına yürekten teşekkür ederim” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.
Mahalle çalışmalarını tamamladıktan sonra Roman vatandaşların yaşadığı bölgeyi eşi  Öznur Tugay ile birlikte ziyaret eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan  adayı Dr. Cemil Tugay burada büyük ilgi gördü. Roman vatandaşların bağrına bastığı Dr. Cemil Tugay, “Başkan Cemil Tugay seni çok seviyoruz” tezarühatlarıyla karşılandı ve uğurlandı.
Başkan adayı Dr. Tugay, “Bu ülkenin, bu şehrin tüm renklerini seviyoruz. Huzur dolu yarınları inşa etmek için umudumuza ortak olan Roman vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nden Başkan’a teşekkür…
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Sassari’ye 19 farkla yenildi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?