ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Hayat bir Roman, Çarşamba akşamı...

Hayat bir Roman, Çarşamba akşamı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hayat bir Roman, Çarşamba akşamı...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'nin sahneye koyacağı “Hayat Bir Roman” adlı projede geri sayım başladı...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz’ın koordinatörlüğünde uzun ve büyük bir hazırlık süreci sonucunda hayata geçen “Hayat Bir Roman” adlı projesinin gala gecesine sayılı günler kaldı. 17 Nisan Çarşamba günü Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde İzmir’in dört bir köşesinden gelecek olan Roman Müzisyenler ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü halk oyunları ekiplerinin yer alacağı gece için heyecanla bekleniyor.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, proje için Roıman müzisyenlerle birlikte olduğunu ve yaşadığı yerleşim alanlarında onlarla vakit geçirdiklerini ve böylelikle projenin daha renkli ve gerçekçi olmasını sağladıklarını ifade ederek, "Harika bir proje olduğunu söyleyebilirim. Bunun kararını çarşamba akşamı izlemeye gelecek davetlilerimiz verecek. Ancak şunu söyleyebilirim ki, gelemeyen kesinlikle pişman olacak. Sadece Karşıyaka değil, İzmir'in dört bir yanından gelecek olan davetlilerişiz gerçekten harika bir gece geçirecek" dedi.  

www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 5 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay, galibiyet sevincini paylaştı
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden açıklama...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?