ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Efsane İzmir'e geliyor...

Efsane İzmir'e geliyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Efsane İzmir'e geliyor...

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, caz müziğinin efsane ismi, 10 Grammy ödüllü Kübalı trompetçi Arturo Sandoval’ı ağırlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta gerçekleştirilen 61.Grammy ödül töreninde Ricky Martin, Camila Cabello ve J Balvin ile birlikte sahne alan 10 Grammy ödüllü usta sanatçı Arturo Sandoval'u ağırlayacak. 28 Şubat akşamı saat 20.00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Büyük Salon'da sahne alacak cazın efsane ismi, caz severlere muhteşem bir konser verecek.

12 yaşında klasik trompet eğitimi almaya başlayan Kübalı sanatçı, çok uzun yıllardır dünyanın en tanınmış caz trompet temsilcilerinden biri olarak tanınıyor. Aynı zamanda piyanist ve besteci olarak da bilinen Arturo Sandoval, 19 kez aday gösterildiği Grammy ödüllerini 10 kez kazandı; ayrıca 6 Billboard Ödülü ve bir de Emmy Ödülü’ne layık görüldü. Sanatçı Emmy Ödülü’nü, kendisini Andy Garcia'nın canlandırdığı biyografik ''For Love or Country” film için bestelediği müziği ile aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka antrenör arıyor...
Sonraki Haber Deprem korkuttu: 5,5...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?