ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Dünya Sevgi Günü Karşıyaka'da muhteşem kutlanacak

Dünya Sevgi Günü Karşıyaka'da muhteşem kutlanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Sevgi Günü Karşıyaka'da muhteşem kutlanacak

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz’ın önerisi doğrultusunda 14 Ekim’de kutlanacak olan “Dünya Sevgi Günü” kapsamında, hafta boyu çeşitli etkinlikler yapılacak.

10-14 Ekim tarihleri arasındaki Dünya Sevgi Günü etkinliklerinde Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nün çeşitli grupları gösteriler, dinletiler yapacak, konser verecek.  
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, bu anlamlı günlerde tüm İzmirlileri konser ve düzenledikleri etkinliklere davet ederek, “dünyayı sevgi kurtarır” dedi.
Korkmaz, şöyle dedi:
“Sevgi Günü kapsamında Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü olarak muhteşem bir etkinlik haftası düzenledik. Bu özel ve anlamlı haftada tüm İzmir halkına hizmet etmekten yine gurur duyacağız. Birçok konser vereceğiz, gösteriler düzenleyeceğiz. Dünya Sevgi Gününde bilinçli farkındalık oluşturmak amacıyla gelecek tüm geliri LÖSEV Vakfı’na bağışlayacağız. Dünya Sevgi Günü’nde gerçekleştireceğimiz tüm etkinliklere katılımınızı bekliyor ve dünyayı sevgi kurtaracak diyoruz.”
Dünya Sevgi Günü kapsamında yapılacak etkinlikler şöyle:
10 EKİM Pazartesi Saat: 16.00-17.00 Müzik Dinletisi Karşıyaka İskele Karşısı 
11 Ekim Salı Saat:16.00-17.00 Çocuk Modern Dans Gösterisi, Karşıyaka İskele Karşısı
12 Ekim Çarşamba saat: 20.00 Dünya Sevgi Günü Özel Konseri (Solist Birkan Balcı) Hikmet Şimşek Kültür Merkezi
13 Ekim Perşembe saat: 16.00-17.00 Kursiyerlerin Kortej Yürüyüşü 
14 Ekim Cuma 13.30-15.00 Panel- Karşıyaka Halk Eğitimi Merkez Binası (Doğa Sevgisi ve hayvan hakları- Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür’ün konuşması, İnsan Hakları ile ilgili Av. Nur Banu Encü’nün konuşması.)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Voleybol Şube'de görev bölümü yapıldı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Galatasaray Nef'e konuk oluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?