ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Voleybol Şube'de görev bölümü yapıldı

Karşıyaka Voleybol Şube'de görev bölümü yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Voleybol Şube'de görev bölümü yapıldı

Karşıyaka Spor Kulübü'nün en başarılı branşlarından birisi olan voleybol şubesinde Serkan Ergüven başkanlığındaki yönetim kurulu görev bölümü yaptı.

Serkan Ergüven'in başkanlığı üstlendiği şubede A Takım sorumlu yöneticileri İlker Karaköse, Gönen Karakuş ve Mert Erboy oldu.
2. Lig takımı, genç, yıldız takım sorumluları Mert Öztamur, Emre Erdil, MustafaTugay Alp, Küçük, midi ve mini takım sorumluları Atakan Aygün, Ömer Yılmaz, Erkan Fidanboy, maç günü organizasyon sorumluları Egemen Dinçer, Sonat Toraman, Ömer Yılmaz, Reklam ve sponsorluk sorumluları Onur Akgün, Talat Doğan, Samet Olcay, Cihan Doğan, Mustafa Can Tuna, Polat Kaygusuzer, Ulaş Dal, Basın İletişim ve sosyal medya sorumluları Ömer Yılmaz, Mustafa Turgay Alp, Mert Erboy, Spor okulu ve tesis sorumluları Egemen Dinçer, Ulaş Dal, Sonat Toraman üstlendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü Gürler'e açık kapı ziyareti
Sonraki Haber Dünya Sevgi Günü Karşıyaka'da muhteşem kutlanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?